Met versterkers op 11, snerpende solo’s, knetterende baslijnen, pompende drumpartijen, en Nederlandstalige teksten over onbereikbare liefdes, ouders die scheiden, opa’s die dood gaan en niet weten waar je die scheet nou moet laten is het een plaat met een lach en een traan.
De plaat komt uit op vinyl en de hoes is voorzien van te gekke illustraties die je zelf in kunt kleuren, kleurpotloden krijg je er natuurlijk bij. Daarmee wordt het een unieke kleurplaat met bij elk nummer een eigen illustratie. Je kunt er maar beter voor zorgen dat je eerste langspeelplaat een feestje is, toch!?
           

EERSTE SINGLE EN **WINACTIE**

DAAR IS TIE! De eerste single: Mijn Juf!
Geheel in het kader van de lentekriebels hét liefdeslied van deze lente.

Kans maken op de plaat op vinyl? Download print en kleur zelf Mijn Juf! Post je creatie op instagram met #dhrvko en win!
http://www.desebastiaan.nl/

Sebastiaan

Dat ben ik, en ooit speelde ik op festivals als Lowlands en in zalen als Paradiso en de Melkweg. Maar als volwassen kleuter was ik daar toch niet helemaal op mijn plek. Ik schreef zelf namelijk Nederlandstalige liedjes door de ogen van mijn tienjarige zelf. En met Studio 100 op de achtergrond wist ik precies wat ik niet moest maken. Een voorstelling kon niet achterblijven. Met mijn akoestische gitaar speelde ik bijvoorbeeld op Tweetakt en De Karavaan. Je hoort het al, akoestisch.
Het moest harder en de wens om die ene plaat te maken werd sterker en sterker. Je hebt 1000 en 1 redenen om het niet te doen. Waarom is er eigenijk geen echte rockmuziek voor kinderen? Dit heeft mij er toe bewogen dit gat zelf dan maar op te vullen met “De hardste rockplaat voor kinderen ooit.” Dus in 2016 hak je die knoop en ga je knallen! Pim van Ham nam plaats op de drumkruk en zette daarmee een solide basis. Voor het vlugge vingerwerk zijn Rolf Verbaant, Lucas Houben en Barry de Koning aangeschoven en zelfs mijn schoonvader hoor je op hobo in een blaasduet met zijn dochter. Een eclectisch feestje dus!

-een echte rockshow voor kinderen-

Wat zou het toch te gek zijn als je "De hardste rockplaat voor kinderen ooit!" live zou kunnen meemaken… Daarom heb ik een band bij elkaar gezocht en gaan we de Nederlandse festivalpodia onveilig maken met knetter vette gitaren! Misschien komen we weleens bij jou in de buurt dus houd het in de gaten!

Live '18

8 juli - Loeren bij de Boeren - Houten
2 september - Leidsche Rijn Festival - Utrecht